Stress
in jouw organisatie

Een tevreden werknemer presteert beter, maar wanneer is iemand tevreden? Welke factoren spelen daarbij een rol? Hoe herken je tijdig problemen bij een werknemer of een team en welk beleid hanteer je in die situaties? Graag kijk ik met je mee in jouw organisatie.

 

Doe onderstaande checklist

Reflecteer op jouw situatie door onderstaande punten door te nemen. Wat is er aan de hand, wat wil je bereiken en wat verwacht je van me?
Beantwoordt je één of meer vragen met ja? Neem dan contact met mij voor een vrijblijvend gesprekTeam checklist

Pak stress nou eens een keer goed aan

Uit onderstaande cijfers valt af te leiden wat stress kan doen met jouw organisatie. Inmiddels is er zoveel kennis over stress en de gevolgen voor organisaties, hoe komt het dat de cijfers maar blijven stijgen? Volgens mij komt het door dat de gevolgen van stress worden gebagatelliseerd en onderschat.

Uit de infographic kun je afleiden dat ook managers en leidinggevenden stressvolle situaties ervaren op het werk en de privésituatie. Dit beïnvloedt de manier van leiding geven en het effect op een team. Het is dus noodzakelijk om samen het totaalplaatje te bekijken en niet alleen enkele factoren aan te pakken.

Werkgevers missen kansen ter preventie burn-out werknemers

Vrouwelijke managers vaker burn-out dan mannelijke collega's

 


Behaal je voordeel als je stress op de werkvloer aanpakt


 • Prestaties
 • Betrokkenheid personeel
 • Mentaal welzijn
 • Gezondheid
 •  

  Beïnvloedt stress de prestaties van jouw team?

   

  Wat kan ik voor jouw organisatie betekenen?

  Afhankelijk van de situatie in jouw organisatie kun je kiezen uit onderstaande pakketten.

 • Basic
 • Advanced
 • Complete
 •  

  Wat houden deze trainingen in?

  infographic Motivatie

   

   

  Over mij

  Toen ik 18 jaar was maakte ik kennis met het aansturen van teams en het behalen van targets. Dit vond ik geweldig om te doen. Gedurende mijn opleidingen en in de jaren er na heb ik mij verdiept op het gebied van motivatie en prestaties. Ben je geïnteresseerd in wat mij motiveert, mijn methode, opleiding of ervaring? Lees dan hier verder over mij.

  Contact

  Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan neem ik contact met je op. Zo kunnen we de specifieke situatie in jouw organisatie verhelderen en nagaan waar er kansen liggen.

   

   

  Naar boven