Stress
bij jouw studie

Of je nu een student bent die nog aan zijn carrière moet beginnen of je volgt een studie vanuit of naast je baan om jezelf verder te ontwikkelen, je zult ergens tegen aan lopen. Als je studeert dan weet je wat voor drukke en hectische tijd er voor de boeg staat: stages, opdrachten, (bij)baan, examens, sociaal leven, privésituaties, etc. Hoe kun je alles zo goed mogelijk combineren? En hoe zorg je ervoor dat jouw studieresultaten niet beïnvloedt worden door negatieve factoren?

 

Korte zelfreflectie

Als personen hulp zoeken, gaan zij meestal op zoek naar een oplossing voor een probleem. Maar wat zoek je eigenlijk precies? Met welk doel ben je hier op deze pagina? Wil je hogere cijfers, minder stress, competenties ontwikkelen? Neem onderstaande vragen door en reflecteer op jouw situatie: wat is er aan de hand, wat wil je en wat verwacht je van me?Beantwoordt je één of meer vragen met ja? Neem dan contact met mij voor een vrijblijvend gesprek


studiestress checklist


Workshop als alternatief?

Wellicht loop je ergens tegen aan en heb je nog geen behoefte aan individuele begeleiding. Dan biedt mijn workshop een uitkomst. Daarin leg ik in een uurtje uit waar de meeste studenten tegen aan lopen en hoe je dat kunt aanpakken. Het biedt ook handvatten voor latere situaties in je carrière.

Stress jij ook al?

Grote kans dat je jezelf herkent in onderstaande cijfers. Je bent niet de enige student die ergens tegen aan zal lopen gedurende de opleiding. Maar het is wel zonde als je daardoor vertraagt, wisselt van studie of opgeeft. Bekijk de infographic: waar loop jij tegen aan? Is het slechts één factor of zijn het er meerdere die jou beïnvloeden?

 

Stress en uitputting onder studenten is schrikbarend

Op welke punten behaal jij voordeel als je stress aanpakt?


 • Prestaties
 • Mentaal welzijn
 • Gezondheid


 • Wat kan ik voor jou betekenen?

  Afhankelijk van wat het beste bij jouw situatie past kun je kiezen uit de onderstaande mogelijkheden:


 • Basic
 • Advanced
 • Complete
 •  

  Wat houdt de training in?

   


  Coachingsgesprek met een student

   

  Over mij

  Toen ik zelf nog studeerde heb ik talloze studenten begeleid bij het ontwikkelen van hun competenties en voorbereidingen op stages en examens. Na het afronden van mijn studie in 2009 ben ik als zelfstandig ondernemer studenten blijven begeleiden. Als je benieuwd bent naar mijn achtergrond, motivatie, opleiding en ervaring, lees dan hier verder over mij.

  Contact

  Laat je gegevens achter via het contactformulier. Zo kunnen we jouw specifieke situatie verhelderen en jou trainen op de punten waar je tegen aan loopt.

   

   

  Naar boven